Annonse

– Skulle vært avklart på forhånd


Foto: Pål Lomeland

Skatt Sør har varslet krav om tilbakebetaling av 294 millioner kroner i moms fra Kilden Teater- og konserthus. Rådmann Tor Sommerseth i Kristiansand Kommune sier til Fædrelandsvennen at de er overrasket over kravet fra Skatt Sør.

– At vi tre år etter bygget er ferdigstilt, mottar varsel om å tilbakebetale 294 millioner kroner i moms, for hele byggeriet, er særdeles spesielt, sier han til avisen.

Han forteller videre at Kristiansand bestrider kravet og nå vil gå i dialog med Skatt Sør, og han tror ikke denne saken ender med tilbakebetaling.

Ordførerkandidat for Frp i Kristiansand, Stian Storbukås, er rystet over at saken har dukket opp. Til NRK Sørlandet sier han at dette burde vært avklart på forhånd.

– Dette er provoserende. Det er snakk om nær 300 millioner kroner. Kommunen er eiere og det vil få enorme konsekvenser for oss i kommunen, om dette merkelige kravet blir opprettholdt, sier han til NRK.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer