KRS247.no

Henter værvarsel...

Skapte sin egen drømmejobb

Mariann Vik Høitorp (27) fra Kristiansand er gründer og har skapt sin egen drømmejobb. Hun er ikke særlig begeistret for janteloven og mener man må ha tro på seg selv, og aldri slutte å drømme. For Mariann har drømmen gått i oppfyllelse. Hun synes det manglet noe i norske bladhyller og laget like greit sitt eget magasin.

Nå finner du «2minutter» i samtlige Narvesen kiosker i hele landet.

– Jeg er innmari stolt når jeg ser bladet mitt i bladhyllene. Sammen med en kreativ gjeng, så har vi sammen klart å realisere drømmen vår, sier den unge magasinredaktøren stolt til KRS247.no.

Sammen med fem andre med tilknytning til hjembyen ønsket hun å lage et magasin for å vise frem sine egne arbeider og talent. Redaktøren er klar på hvordan deres produkt avviker fra konkurrentene.

– Vårt fokus er på å inspirere. Selv i en tøff bransje med mange blader, så skiller «2minutter» seg ut på grunn av mer kreativ bilde- og fargebruk. Vi fokuserer ikke på helse og trening, men ønsker å komme litt tett på kjendisenes bakgrunn og personlighet. På den måten ønsker vi å vise at kjendiser også er «vanlige» mennesker, og at man kan nå dit man vil med beinhard jobbing.

Vik Høitorp har jobbet med både norske, og utenlandske kjendiser til magasinet sitt.

– Ja det er kjempegøy. Vi har blant annet jobbet med med Linn Skåber og Alexandra Joner. Vi dro også til USA i tre dager sammen med Charlotte Thorstvedt for å gjøre en veldig kul bildeserie. Vi har også jobbet med Omar Bhatti og Alejandro Fuentes.

Av utenlandske kjendiser, så har Mariann jobbet med Jillian Rose Reed fra tv serien Akward, Dylan Speyberry fra tv serien Teenwolf og Miley Cyrus sin søster, Brandi Cyrus.

– Vi har opplevd veldig mye gøy som jeg ikke hadde fått opplevd hvis jeg ikke hadde startet «2minutter», sier hun.

Første nummer av «2minutter» er allerede lansert og i september kommer en ny utgave.

Hør hele intervjuet med Mariann Vik Høitorp:

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/217584189″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]