Annonse

Skal være statsministerens utsendte


Foto: Aleksander Ramsland

Tidligere Radio Sør-medarbeider Casper Lehland skal reise landet rundt og lage en nettbasert TV-serie, hvor man skal finne ut hvordan Norge ser ut i fremtiden.

– Jeg fikk en videomelding på telefonen fra Erna Solberg. Da tenkte jeg «er det her kødd, eller»? Det var vanvittig moro, sier Lehland til KRS247.

Han er formidler i Office X, og Office X er et prosjekt finanisert av NHO, Virke, Spekter, tankesmien Civita, Norges Rederiforbund og Finans Norge. Solberg og NHO-direktør Kristin Skogen Lund var blant de som har valgt ut Lehland til å være en av de unge formidlerne. Serien skal først og fremst rette seg inn mot målgruppen 18-30.

I 2015 jobbet han for Freemantle Media, og det var kontaktene i dette firmaet som tipset ham. Han søkte etter hvert stillingen.

– Så sitter jeg her i dag da, og er veldig fornøyd med det.

Nettserien skal bli en fullblods TV-serie til høsten, og i serien skal Lehland finne ut mer om hvordan vi skal bo, hva vi skal jobbe med, hva vi skal leve av og hvordan helsa ser ut i fremtidens Norge.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer