Annonse

– Skal ikke gå i Quart-fella


Åtte av hotellene i Kristiansand har inngått samarbeid for å tilby festivaler i byen gratis hotellrom til artister og crew, for å hjelpe slik at festivalene består i byen. 

Hotelldirektør Endride Lauritzen har tatt initiativet til det spesielle hotellsamarbeidet i Kristiansand.

Hensikten er at de som vil lage store konserter eller andre arrangementer, skal få det lettere økonomisk. Og Kristiansand skal bli kjent som den arrangørvennlige byen, og dermed tiltrekke seg arrangementer som skaper trafikk og business.

– Dette er en avtale man startet med i fjor, så dette er en videreføring av den avtalen, forteller leder i Visit Sørlandet, Heidi Sørvig til KRS247.

I Quartfestivalens glansdager fikk næringslivet i Kristiansand kritikk for dårlig delingskultur. Nå vil hotellene gi mer tilbake til arrangører, som en takk for den økonomiske aktiviteten de skaper i byen.

– Noen vil si det er 10 år for sent, men samtidig ser hotellene nå at de har en veldig bra festival i Palmesus. Og da har man kommet frem til at dette er en fin måte å hjelpe til, sier Sørvig.

De åtte hotellene som har inngått samarbeidet er:

Clarion Hotel Ernst
Scandic Kristiansand Bystranda
Radisson Blu Caledonien Hotel
Hotel Norge Kristiansand
Comfort Hotel Kristiansand
Thon Hotel Kristiansand
Yess! Hotel Kristiansand
Budget Hotel Kristiansand

Hør hele intervjuet med Heidi Sørvig her:

 
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer