KRS247.no

Henter værvarsel...

Skal hjelpe gründere med mentale sperrer

Hun er den kvinnen i verden som har løpt lengst i løpet av 48 timer på bane, og har løpt alene gjennom Iran. I kveld skal svenske Kristina Paltén fortelle om hvordan man trosser mentale sperrer når Penguin-Up arrangerer Wanderlust 2017 på Thon Hotell i Kristiansand.

– Det mange forbinder Iran med i dag er jo frykt. Frykt for terror, menn som skal angripe, voldta og kidnappe meg. For min del handlet det om å undersøke frykten og skrive ned på et ark hva jeg faktisk var redd for, begynner Paltén når hun forteller sin historie til KRS247.

Da hun var ferdig hadde hun 22 forskjellige ting og hendelser hun fryktet, fra å bli overfalt i teltet til at hennes foreldre skulle bli alvorlig syke mens hun var på løpeturen. Dette fikk henne til å tenke på hva hun kunne gjøre for at disse tingene ikke skulle inntreffe. Det å være forberedt og positiv er en vesentlig del av hennes mentale trening. Da hun skulle mangedoble det mange av oss andre fryktet i gymmen på skolen, Coopertesten, var det å fokusere på målet og gode minner.

– La den gode følelsen spre seg i kroppen og så da se for meg hvordan jeg skal gjøre dette. Løpe videre, slå verdensrekorden og etter det gå inn på restaurant og spise en stor hamburger etterpå, sier Paltén.

Hør intervjuet her.