Annonse

Skal bygge 79 nye studenthybler


Foto: Tor Erik Scrøder - www.kengurufoto.no

Studentsamskipnaden i Agder får mellom 23 og 24 millioner kroner i støtte, for å bygge 79 nye studentboliger på Gimle i Kristiansand. 

– Dette er et viktig bidrag til å sørge for nok studenthybler i vår region, sier stortingsrepresentant Norunn Tveiten Benestad (H) i en pressemelding.

Under den rød-grønne regjeringen ble det satt av penger til i underkant av tusen nye studentboliger årlig. Budsjettforliket mellom samarbeidspartiene Høyre, Frp, Venstre og KrF sikret en dobling av dette.

Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen (H) sier det er viktig for regjeringen å overgå de rød-grønne.

– Men ikke bare fordi vi skal gjøre det for å overgå den forrige regjeringen. Det er fordi det er et stort behov for ekstra studentboliger, sier han.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar