KRS247.no

Henter værvarsel...

– Sirkelen var sluttet

Odd Nordstoga går med hevet hode i disse dager. Med overveldende respons på sitt siste album reiser han rundt og opplever Norges storstuer. Denne uka er det Buen og Kilden som står for tur. Nordstoga mener det siste albumet er et naturlig resultat av at flere prosjekter gikk mot slutten.

– Den plata som er ute nå var en slags restart, rett og slett. Den forrige plata jeg var med på med Ingebjørg Brattland, indikerte en slags slutta sirkel følte jeg selv, forteller Nordstoga til KRS247.

Han stod der. Ingen prosjekter i horisonten og en ny frisk for artisten. Han startet for fullt meg sitt eget, med ny mann fra plateselskapet og mange nye folk rundt ham. Han opplever ikke den vanskelige sjuende plata slik Thom Hell har gjort.

– Thom. Thomas! Snu på noen steiner og sånt så blir det bra, humrer Nordstoga.

Oppmerksomheten telemarkingen nå opplever, har han opplevd før. Denne gangen smaker det bare mye bedre.

– Da jeg slo gjennom i 2004 fikk jeg mye oppmerksomhet. Da visste jeg så lite og hadde ikke så mange referanser. Nå går det så det suser på turneen og plata får super tilbakemelding. Nå gleder jeg meg veldig med deg, sier Nordstoga.

Liveshowene hans har et stort spenn, alt fra bare ham til fullt band. Noe han selv mener er feil.

– Man skal jo egentlig reindyrke én greie og gjøre den til jeg dør. Det har ikke jeg gjort, og det har jeg litt dårlig samvittighet for. Jeg liker så godt solo og triokonsept, og så liker jeg veldig godt band også. Det går fra meg alene på trekkspill til fullt band med to gitarer med fuzz!

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/232747923″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]