KRS247.no

Henter værvarsel...

Singelaktuell og musikalaktuell soloartist

Theresa Nicole Brocks er aktuell som soloartist igjen og slipper søndag den første av flere singler som skal danne grunnlaget til en musikal som settes opp mot slutten av året.

– Dette er egentlig drømmer og planer som vi har snakket om og tenkt på lenge. Men vi kommer til å sette opp en musikal i desember i regi av dansestudioet som vi driver sammen, Kristiansand Urban Dansestudio. Og mye av musikken som jeg kommer til å lage i vår, kommer til å være en del av musikalen og bli brukt der, slik at det blir en link der. Vi vil lage alt materiale selv, og da blir på en måte budskapet veldig personlig og noe som vi brenner for, sier Brocks til KRS247.

«Expressions Of My Soul» er den første av flere singler som vil komme utover våren og denne singelen er en slags erklæring på noe man ikke klarer seg uten.

– Dette er egentlig en personlig sang om en slags åndelig reise for meg. Mest av alt så er den veldig ekte. Hvis du lytter litt til teksten så handler den om min livsvandring kan man jo si, sier hun.

Hør mer om singelutgivelsen og planene her.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/310475772″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]