Annonse

Siem Offshore må betale 5 millioner for skattesvik


Foto: OH Meling, siemoffshore.com

Kristiansand tingrett har dømt Siem Offshore Inc til å betale en bot på 5 millioner kroner for mangel på skatteopplysninger og regnskap i perioden 2005 til 2007.

Retten fant at offshorebedriften har forsømt med leveringen av selvangivelse og regnskap for skattepliktig virksomhet på norsk sokkel. Daglig leder i selskapet ble frifunnet for å ha medvirket til at selskapet ikke leverte selvangivelsen.

Selvangivelsene for 2006 og 2007 ble levert høsten 2008, mens selvangivelsen for 2005 ble først levert høsten 2010, altså fem år senere. Det kommer frem i en pressemelding fra Økokrim.

Selskapet vil studere dommen sammen med sine advokater og vurdere hvorvidt dommen skal ankes, skriver Siem Offshore i en pressemelding.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer