Annonse

Setter ned styringsrenta


Foto: www.sor.no

Sparebanken Sør har besluttet å sette ned renta på lån og innskudd med en kvart prosent. Dette som følger av at Norges Bank satte ned styringsrenta med samme valør.

– Vi skal være konkurransedyktige, og det skjer en del i rentemarkedet. Derfor følger alle banker nøye med på dette. Norges Bank satte ned styringsrenta med 25 punkter (0,25 prosent, journ. anm) og derfor fulgte vi etter, forteller direktør for personmarked i Sparebanken Sør, Gunnar Thomassen.

Renter på lån og innskudd vil bli satt ned hos bankens kunder.

– For innskuddskundene er det ikke positivt med nedgang, men de vil nok være interesserte i å plassere pengene i andre spareløsninger, sier Thomassen til KRS247.

Rentebetingelsene for nye lån gjelder fra 25. juni 2015. Renten på eksisterende lån og innskudd blir endret med virking fra 25. august 2015.

Hør hva direktøren mener om å binde renta i lydklippet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer