KRS247.no

Henter værvarsel...

Sesongarbeider død etter eksplosjon i Dyreparken

En 22 år gammel mann har mistet livet etter at en grill eksploderte i Dyreparken i dag morges.

Mannen skal først ha blitt sendt med luftambulanse til Ullevål, men helikopteret skal ha snudd før det nådde frem og den 22 år gamle mannen fra Slovakia ble erklært død på sykehuset i Arendal. Det bekrefter operasjonsleder i Agder politidistrikt Martin Ugland overfor Fædrelandsvennen kl. 16.15.

Hendelsesforløpet er foreløpig ukjent. Men politiet skal ha fått melding om dette klokken 09.37, noe som betyr at eksplosjonen oppstod før parken åpnet klokken 10.00. To andre ansatte ble sendt til legevakt for sjekk med lettere skader. Politiet

– Ulykken skjedde ved området som heter Sjørøvergrillen, forteller administrerende direktør i Dyreparken, Per Arnstein Aamot, til avisen.

– Det er en tung dag for alle som jobber i Dyreparken. Noe som absolutt ikke skal skje, har likevel skjedd, sier direktøren som vil ha som hovedfokus om å ta hånd om de ansatte som har vært involvert. Dyreparken har hentet inn eksternt krisepersonell for å hjelpe de berørte.

Arbeidstilsynet er rutinemessig hentet inn og Sverre Birkeland forteller til avisen at de har en tekniker på stedet som skal undersøke nærmere på hva som egentlig har skjedd.

Området der eksplosjonen skjedde er stengt av for publikum.