KRS247.no

Henter værvarsel...

Ser frem til Kristiansandkonserten

Jaa9 og OnklP er i Kristiansand, for å fremføre nytt og gammelt låtmateriale. For trolig første gang skal de stå på samme scene som Vågsbygd Handy, noe som var på tide.

– De dukket jo opp parallellt med oss for mange herrens år siden og har gjort sin egen greie og gått sin egen vei. Vi kjenner jo til de, og bare det å henge ut med de gleder vi oss til, sier Jaa9.

Duoen har lenge hatt et godt øre til det som har kommet fra Kristiansand.

– Vi er Darkside of The Force-fans, selvfølgelig, sier OnklP til KRS247.

Konserten i Kristiansand skal appellere til både gamle og nye fans. Duoen regner med at konserten kommer til å tilfredsstille de fremmøtte, og at man unngår det mange hiphop-publikummere har blitt beryktet for – bråk.

– Når du kommer oppover i Nord-Norge er det nok mer slåssing enn her sørpå, synes jeg, sier Jaa9.

– Stort sett er folk fredelige overalt. Men når folk samles og drikker alkohol og det er noe musikk som får deg til å tenne på pluggene…det kan skje overalt. På Jaa9 og OnklP-show er det såpass lave skuldre at det er sjelden det er noe kaos. Det har kanskje vært én fight på turneen vår så langt, og det har vært langt bak, istemmer OnklP.

Hør intervjuet her.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/291488294″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]