Annonse

Senere avfallshenting fra og med i dag


Foto: Avfall Sør

Operatøren som har hatt avtale med Avfall Sør om henting av husholdningsavfall i Kristiansand, Søgne, Songdalen, Vennesla og 14 andre kommuner i Agder, har ifølge E24 slått seg selv konkurs.

Siden 6. september har de jobbet med å terminere ni ikke-lønnsomme kommunekontrakter som ble inngått i 2015 og starten av 2016, men de klarte ikke å finne en løsning, og videre informert sine lånegivere.

Børsmeldingen ble meldt kl. 21:00 mandag kveld og rammer både RenoNorden AS og RenoNorden ASA.

Operatørselskapets kontrakt med Avfall Sør uløper ved nyttår, da skal Norsk Gjenvinning overta som operatør lokalt. Ifølge Fædrelandsvennen skal RenoNorden ved Odd Ugland som lokal leder forsøke å få godkjent slik at selskapet kan hente avfall som normalt i dag, tirsdag. 30 ansatte i Kristiansand skal være berørt av konkursen.

Avfall Sør jobber med to ulike kriseløsninger og oppfordrer folk til å holde seg oppdatert på deres nettsider angående henting av husholdningsavfall i dag.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer