Annonse

Sender varaordføreren på sykkeltur


Virksomhetsleder for Posebyen Frivilligsentral, Camilla Rasch. | Foto: Glenn Th. Faannessen

Når Posebyen Frivilligsentral arrangerer Blåmarked lørdag 9. mai, er det ikke bare næringslivet som stiller seg til disposisjon. 30 paller med varer skal selges og loddes ut, og Jørgen Kristiansen skal sykle pensjonister rundt i Kristiansand.

– Han skal først bli hentet i en rickshaw, før han selv skal ut å sykle. Da får han to eldre passasjerer som skal diktere ruten hans. Han sykler dit de vil, forteller Camilla Rasch til KRS247.

Hun er virksomhetsleder for Frivilligsentralen, og dermed ansvarlig for markedet. Hun er rørt over støtten fra næringslivet og privatpersoner.

– Det er helt utrolig. Det er bedrifter som drar hverandre med, det er privatpersoner som kommer med gaver på døra til oss. De ønsker alle å bidra til våre aktiviteter, sier Rasch.

Hør hele intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer