Annonse

Se bilder fra skutefesten


Foto: Tor Erik Schrøder

Tall Ships Races er godt i gang i Kristiansand. Dagens striregn over Agder er kanskje ikke helt det arrangørene ønsket seg. Likevel er det ventet mange tusen mennesker til havneområdene utover kvelden.

Ikke mindre enn 81 skuter fra 18 land er rammen rundt de neste dagers folkefest i Kristiansand. De fleste skutene kommer fra europeiske land, men noen har hjemmehavn så langt unna som India, Ecuador og Australia.

Tusenvis av besøkende trosset det dårlige været og brukte lørdagen til å besøke skutene. De største ligger i området fra ferjeterminalbygget til Silokaia. De mindre skutene har fått plass ved gjestehavna og Festningen.

Her ser du bilder fra arrangementet:
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer