Annonse

Se bildene fra brannøvelsen i Flekkerøytunnelen


Foto: Henrik Gimle

I dag gjennomførte Statens vegvesen og nødetatene en brannøvelse i Flekkerøytunnelen.

– Dette er en årlig øvelsen som foregår i en tunnel, og i år så var det Flekkerøytunnelen. Den er spesiell her i Kristiansand, fordi det er en enløps-tunnel. Vi fikk trent på å samarbeide med de andre nødetatene, sier øvelsesleder Johnny Flæte i brannvesenet.

Brannmester, Johnny Flæte Foto: Henrik Gimle

Brannmester, Johnny Flæte
Foto: Henrik Gimle

De siste årene har det vært flere alvorlige tunnelbranner i landet. Derfor er det ekstra viktig for nødetatene å vite hva de skal gjøre når ulykkene skjer.

– Vi får veldig mye ut av en slik øvelse. Det skjer mange branner i tunneler, så det er viktig at vi får erfaringer på de lokale objektene.

– Hvordan fungerte samarbeidet med de andre nødetatene?

– Vi samarbeidet veldig godt. Det nye nødnettet gjør at samarbeidet mellom nødetatene fungerer mye bedre enn før, sier Flæte.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer