Annonse

Savnet seiler sist sett i Kristiansand


Siste livstegn fra den savnede seileren skal være på biblioteket i Kristiansand mandag 17. august (Arkivfoto: Tor Erik Schrøder)

En svensk langdistanseseiler er meldt savnet. Han ble sist sett i Kristiansand mandag 17. august. Det melder Hovedredningsentralen for Sør-Norge.

– Han reiser uten kommunikasjonsutstyr og har ikke mye kontakt med familien, men sender en beskjed av og til. Vi tror siste livstegn fra han kommer fra biblioteket i Kristiansand den 17. august, sier redningsleder Andreas Bull ved Hovedredningssentralen for Sør-Norge til Fædrelandsvennen.

I følge det svenske nettstedet Svenska Långfärdsseglare skal den savnede være den 55 år gamle Magnus Reslow.  Han skal i føle nettstedet være en erfaren langdistanseseiler og seiler i en 20 fot stor seilbåt.

I følge hovedredningsentralen skulle mannen seile fra Kristiansand til Hellas via vestkysten av Storbritannia.

 
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer