KRS247.no

Henter værvarsel...

Savnet kvinne (59) trolig funnet død

En politipatrulje fant i ettermiddag en død kvinne i terrenget ved Egsområdet i Kristiansand. Det er mye som tyder på at det er den savnede Aud Turid Håland som har blitt funnet.

Ifølge en pressemelding fra politiet er pårørende varslet og leteaksjonen er avsluttet.

– Det funnet ble gjort i ettermiddag av en patrulje fra Kristiansand politistasjon, og det var innenfor det definerte søksområdet. Så vi er jo fornøyd med å ha gjort et funn og så får vi vente på identifikasjonen på den vi har funnet, sier politiførstebetjent og etterforsker ved Kristiansand politistasjon, Kenneth Rafaelsen til KRS247.

Krimteknikere er nå på funnstedet for å foreta rutinemessige undersøkelser og ifølge pressemeldingen skal det trolig ikke ha skjedd kvinnen noe kriminelt.

Aud Turid Håland ble meldt savnet av sin familie søndag ettermiddag etter at hun ikke kom hjem til sin bopel på Hånes etter en sammenkomst lørdag kveld. Hun ble sist sett ved kjøpesenteret Slottet kl. 01:22 natt til søndag og før det plukket overvåkingskamera ved Circle K i Vesterveien henne opp.

Letemannskaper fra Heimevernet, Sivilforsvaret, Røde Kors og Rovernes beredskapsgruppe ble satt inn til å hjelpe til i søket etter kvinnen i tillegg til politiets egen hundepatrulje, helikopter og mange frivillige.

– Det jeg tror har skjedd er at de hadde en avtale om å ta en buss, så rakk hun ikke den. Og da gikk ting litt i ball for henne, forklarer Bente Hafslund Rysstad, som er niesen til Aud Turid Håland overfor NRK Sørlandet.