Annonse

Savnet dykker funnet


Redningsskøyta Bendt R. Rasmussen deltok i søket etter den savnede dykkeren under redningsaksjonen for to uker siden (Foto: Henrik Gimle)

Ole Jørgen Hageli Quarg, som har vært savnet siden 5. oktober, har blitt funnet på 40 meters dyp av dykkere fra Søgne dykkerklubb.

Tidligere denne uken bestemte medlemmer av dykkerklubben å gjøre et nytt forsøk på å finne den savnede dykkeren og klokken 14:25 i ettermiddag gikk Karl Klungland og Jan Kristoffersen i vannet, skriver nettstedet N247.

– Begge to er svært erfarne dykkere og er selvsagt sertifisert for denne type dykking, sa Steinar Monsen og Tom Erik Dønnestad som også deltok i søket til nettstedet. De hadde ansvaret for det operative ombord i dykkerklubbens båt.

Operasjonsleder Per Kristian Klausen sier at de pårørende har blitt varslet og at det nå jobbes med å få ham opp til overflaten.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer