KRS247.no

Henter værvarsel...

– Satser på å skape god stemning

Når Start løper ut på kunstgresset på Sparebanken Sør Arena i kveld for å møte Vålerenga, er det etter at to skolekorps har ledet en parade fra Rundingen med musikk og supportere. 

Anledningen er at Vågsbygd Skolekorps og Kristiansand Skolekorps har fått støtte av LOS-Fondet til å reise til Oslo for å opptre på Gardens dag i juli.

– Vi er veldig glade for støtten vi har fått fra Los-fondet ved siste tildeling, og jeg tror dette betyr mye for medlemmene i korpsene våre, sier styreleder i Vågsbygd Skolekorps Tom Kristian Venger til KRS247.

Los er kampsponsor og har også gjort sitt for å få folk på kamp. Alle kundene til selskapet har fått tilbud om å kjøpe billetter til 50 kroner, inkludert supporterskjerf.

– Vi har 1200 billetter, og det er førstemann til mølla som gjelder, forteller Karoline Rise Nøstdal fra markedsavdelingen i LOS.

Paraden fra Rundingen til festplassen ved Sparebanken Sør Arena starter klokken 17.30.

Hør hele innslaget her:

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/202311915″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]