Annonse

– Satser på å skape god stemning


Foto: Helge Martin Markussen

Når Start løper ut på kunstgresset på Sparebanken Sør Arena i kveld for å møte Vålerenga, er det etter at to skolekorps har ledet en parade fra Rundingen med musikk og supportere. 

Anledningen er at Vågsbygd Skolekorps og Kristiansand Skolekorps har fått støtte av LOS-Fondet til å reise til Oslo for å opptre på Gardens dag i juli.

– Vi er veldig glade for støtten vi har fått fra Los-fondet ved siste tildeling, og jeg tror dette betyr mye for medlemmene i korpsene våre, sier styreleder i Vågsbygd Skolekorps Tom Kristian Venger til KRS247.

Los er kampsponsor og har også gjort sitt for å få folk på kamp. Alle kundene til selskapet har fått tilbud om å kjøpe billetter til 50 kroner, inkludert supporterskjerf.

– Vi har 1200 billetter, og det er førstemann til mølla som gjelder, forteller Karoline Rise Nøstdal fra markedsavdelingen i LOS.

Paraden fra Rundingen til festplassen ved Sparebanken Sør Arena starter klokken 17.30.

Hør hele innslaget her:
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer