Annonse

SAS åpner rute mellom Kjevik og Split


Foto: Tor Erik Schrøder - www.kengurufoto.com

SAS skal fly direkterute fra Kjevik til Split hver torsdag i juli. Det er klart etter at flyselskapet denne uken lanserte årets sommerprogram for 2015.

– Vi ser hele tiden på nye ruter som passer våre kunder. Split er en feriedestinasjon som er veldig godt besøkt av nordmenn, svensker og dansker. Derfor virket det spennende å kunne tilby en direkterute fra Kristiansand, sier pressesjef Malin Selander i SAS Sverige til avisen Fædrelandsvennen.

Pressesjefen sier til avisen at det kan det bli aktuelt å innføre ruten på permanent basis.

– Ruten ligger til juli måned i planen, men vi evaluerer alltid hvor stor pågangen på rutene er. Etter sommeren får vi se hva fremtiden bringer, sier hun.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer