Annonse

Santa Maria tilbakekaller krydre og kit


Foto: santamariaworld.com

Produsentens grillkrydder, biffkrydder, allroundkrydder og fajita-kit kalles tilbake. Det ble påvist mandler i en last paprikapulver tidligere i måneden. Pulveret ble tilbakekalt, men videre undersøkelser gjør at selskapet nå trekker tilbake flere produkter.

– Mandel er ikke oppgitt som ingrediens i produktene, og Santa Maria advarer alle med mandelallergi mot å konsumere disse produktene. Verken Santa Maria eller leverandøren av paprikapulver benytter seg av mandler eller andre nøttetyper i sin produksjon, og vi undersøker nå hvordan problemet kan ha oppstått, forteller selskapet i en pressemelding.

Det er ikke klart hvordan mandelproteinene kom med i produktene. Til tross for dette har Santa Maria nå sagt opp sin kontrakt med den spanske leverandøren av paprikapulver.

Liste over hvilke produkter som tilbakekalles, finner du her og her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar