KRS247.no

Henter værvarsel...

Tre pågrepet etter branntilløp på Kristiansand teater

Politiet har pågrepet tre personer som de mistenker skal ha forsøkt å sette fyr på gamle Agder teater i Kongensgate i Kristiansand. To av de pågrepne er 17 år, mens den siste er 18 år gammel.

Det var ved 19.15 tiden nødetatene fikk melding om utløst brannalarm i tilknytning til gamle Agder teater. Da brannmannskapene kom til stedet tok de seg inn gjennom et åpent vindu i den eldre delen av teaterbygningen.

– Det har vært et branntilløp i nabobygget til Agder Teater. Det har vært noen som har tent på en dør på baksiden av bygget. Brannen er nå slukket, skadene er små og politiet får nå ta saken videre herfra, sier fagleder brann Vidar Ekse i Kristiansandsregionen brann og redning til KRS247.

Vitner skal ha sett at flere personer som stakk fra stedet. Blant annet skal en person ha blitt observert  etter å ha hoppet ut av et vindu.

Klokken 19.35 bekrefter en politibetjent på stedet at tre ungdommer har blitt pågrepet mistenkt for å stå bak ugjerningen.

I følge operasjonsleder Lars Hyberg hos Agder politiditrikt er det to 17-åringer og en 18-åring som er pågrepet.

– De er nå tatt med til politistasjonen. De to som er under 18 blir overlatt til barnevernet, han over blir holdt på stasjonen, sier Hyberg til Fædrelandsvennen.

Se video her:

 

Se bilder her: