Annonse

5000 publikummere var ikke nok


Fra innslippet til gårsdagens konsert med Sting (Foto: Tor Erik Schrøder/Sørlandet Live)

I overkant av 5000 besøkende tok turen til Odderøya i Kristiansand for å oppleve Sting. Publikumstallet er ikke nok til at arrangøren går i pluss.

– Vi holder på å summere opp nå, og det ser ut til at det blir litt rødt. Vi kunne ønsket oss noe mer publikum enn hva vi fikk. Om Sørlandet er bortskjemt er vanskelig å si, men det er en underlig landsdel å arrangere konserter i, sier Dag Tynes i KRS concerts til NRK Sørlandet.

Tross røde tall, er arrangørene meget fornøyd med gjennomføringen av arrangementet.

– Alt gikk virkelig knirkefritt. Både mellom oss som arrangerte dette, frivillige, vaktselskapet, og egentlig alle som var involvert, sier Tynes til NRK.

Han ønsker ikke svare på om KRS Conserts vil satse på å arranngere flere konserter i Kristiansand.

 
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer