Annonse

Røde Kors er på plass


Informasjonsansvarlig Sveinung Tofteland Foto: Helge Martin Markussen

Tradisjonen tro reiser frivillige fra Røde Kors til fjells for å passe på påsketuristene i fjellet. Informasjonsansvarlig Sveinung Tofteland fra Vest Agder Røde Kors, sier det for mange av mannskapene er et høydepunkt å komme seg til fjells.

– Det er nesten førstemann til mølla prinsippet som gjelder. Unntaket er de første dagene når folk er på jobb. Da har vi en noe lavere bemanning, forteller Tofteland.

2015 er friluftslivets år, og Røde Kors håper derfor så mange som mulig blir å se utendørs i fjellet eller på sjøen denne påska.

– Glade skiturister på fjellet er det som gir oss den rette påskestemninga, og vi ligger an til en god snørik påske de fleste steder i Agderfjellene i år, sier Tofteland.

På vei til fjellet vil man møte mannskaper fra Røde Kors, som for 50 året på rad deler ut påskegaver og samler inn penger til driften av hjelpekorpset.

– I fjor fikk vi inn over en halv million kroner, og vi håper på noe det samme i år, sier Tofteland.

Dere vil finne Røde Kors langs veiene på Kylland, Åmli og Evje i retning både mot Kristiansand og Arendal.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer