Annonse

Regnet kommer i kveld


Gråvær og nedbør i vente. | Foto: Pål Lomeland

I store mengder. De siste prognosene sier at sent ettermiddag og kveld blir regnpreget for Sørlandet. Sørlandet får ikke det verste været, men man må fortsatt være innstilt på nedbørsmengder rundt 50 millimeter med store lokale forskjeller.

– 50 millimeter og litt oppover må vi regne med for Sørlandet fra i kveld og utover, men det er ganske store lokale forskjeller. Det hardest rammede området for Sørlandet er like utenfor kysten av Vest-Agder. En litt snodig plassering, egentlig, sier vakthavende meteorolog Stig Arild Fagerli ved StormGeo.

Han vil ikke avblåse varselet om mye nedbør.

– Over 36 timer snakker vi fortsatt om et betydelig regnfall. Aller verst blir det nok litt nordøst for Sørlandet, men de lokale forskjellene ser ut til å bli store på Sørlandet også.

Hør hele intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer