Annonse

Regn i lavlandet og påfyll av snø i fjellet


De neste dagene blir grå i hele regionen, og fra i kveld så kommer det inn nedbør fra sør. Opp mot 40 millimeter kan falle i løpet av 24 timer fra i kveld og til natt til onsdag. Nedbøren faller som snø i fjellet.

– Det ser ut til at det kan komme 30-40 mm nedbør i de sørlige områdene fra i kveld av. Der det kommer ned som snø blir det litt mindre mengder, men det vil nok bli påfyll av snø, sier Beate Tveita fra StormGeo.

Starten på uka etter vinterferien begynner ganske grå i hele området. Noen brudd i skydekket kan man håpe på, men det er for det meste overskyet vær på menyen i dag. Til kvelden skal det komme regn i kystnære områder, og det skal regne helt til natt til onsdag. Så ser det litt bedre ut, om enn forbigående. Vestlig vind og en del sol utover onsdagen, torsdagen og kanskje fredagen.

– Men så er det et ganske lite lavtrykk som vil komme inn over området som gjør at det skyer til og kommer litt mer nedbør igjen. Kanskje da med enda lavere snøgrense og mulighet for snø i lavlandet når vi nærmer oss helgen, forteller meteorologen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer