Annonse

Apotek ranet på Sandens


Foto: Pål Lomeland

Politiet leter etter en mann i 30-årene som skal ha truet til seg tabletter fra apoteket på kjøpesenteret Sandens i Kristiansand i formiddag.

– Det skal være en mann ikledd sort hettegenser med noe hvitt på og dongeribukser som skal ha gått ut inngangen i Tollbodgata, forklarer operasjonsleder Per Kristian Klausen til KRS247.

Politiet fikk melding om hendelsen klokken 11:42 og var raskt på stedet, men ikke før gjerningsmannen hadde kommet seg unna.

Innsatsleder i Agder politidistrikt, Tom Einar Gausdal sier til KRS247 at det ikke er klart hva slags eller hvor mange tabletter gjerningspersonen kom seg unna med.

– Nå jobber vi med åstedet og gjennomfører tekniske og taktiske undersøkelser, sier han.

– Er det brukt våpen i forbindelse med ranet?

– Ikke etter det vi vet, sier innsatslederen

Politiet ønsker nå tips fra publikum om gjerningsmannen.

Han beskrives som etninsk norsk. Mannen er cirka 30 år gammel, 180 centimeter høy og sortkledd.

 
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer