Annonse

Streiken rammer også busstrafikken


Kysten vil få våte veier, mens indre strøk bør regne med isete føre neste uke. | Foto: Tor Erik Schrøder - Kengurufoto.com

Den varslede politiske markeringen i regi av YS, Lo og Unio onsdag får ikke bare følger for togtrafikken, barnehagene og SFO. Nå varsler Nettbuss Sør at hele 134 avganger blir innstilt under aksjonen.

Nettbuss Sør må innstille 134 avganger i perioden 14 til 16 onsdag, som betyr at det ikke er mulig å reise til og fra viktige destinasjoner som Sørlandsparken, Universitetet og Vågsbygd midt i rushet. Komplett liste hos AKT her.

AKT skriver også på sine nettsider at de innstilte avgangene ikke dekkes av reisegarantiordningen og at det naturlig nok vil oppstå forsinkelser. Sanntidssystemet på App og holdeplassene vil så langt det er mulig holdes oppdatert med avvikene, men at reiseplanleggeren kan vise misvisende informasjon i perioden. AKT kan også fortelle at Nettbuss innstiller alle skoleruter, mens skolebussene som trafikkeres av Setesdal bilruter i Vennesla vil gå som normalt.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar