KRS247.no

Henter værvarsel...

Radiobingo også i Kristiansand

Radio Sør utvider nå sine faste bingosendinger og fra og med mandag blir det også mulig for lyttere i Kristiansand å kjempe om store premier.

– Grunnet henvendelser med ønske fra våre lyttere om å sende radiobingo har vi nå valgt å overføre Radio Sør Lindesnes sin radiobingo. Jeg håper derfor at nå også Kristiansandere vil samles og glede seg i lag under våre bingosendinger. Dette kan jo være en fin anledning å samle vennegjengen eller familien til en hyggelig mandagskveld med bingospill, sier daglig leder i Radio Sør, Knut Pereira til KRS247.

Radiobingoen på mandager har gått i flere år på både gamle Lindesnes nærradio, Radio Lindesnes og nå Radio Sør Lindesnes, og fra og med mandag 9. mai blir den altså samsendt med Radio Sør Kristiansand. Det betyr at de som får inn 98,6 Mhz også kan delta.

Samtidig blir det også lettere å få tak i spillebrett i sammenheng med utvidelsen ved at flere utsalgssteder i og rundt Stor-Kristiansand vil selge disse. I første omgang gjelder det Spar på Lund Torv.

Første bingooverføring på Radio Sør Kristiansand skjer på mandag 9. mai kl. 20:00. For mer informasjon om hvordan spillet gjennomføres og hvor det går an å få tak i spillebrett, finner du på radioens nettsider radiosor.no