Annonse

Radio Sør utvider østover


Fra og med i dag kan lyttere i Aust-Agder få inn Sørlandets største lokalradio, på FM-radioen sin. Radio Sør har utvidet sitt nedslagsområde, og kan nå høres i Lillesand, Grimstad og Birkenes. 

– Det var P5 Arendal som hadde disse konsesjonene, men de ønsket å konsentrere seg mer om sitt primærområde, og da dukket denne muligheten opp, forteller Ansvarlig Redaktør Tore Mydland.

Han sier det var naturlig for Radio Sør å innlemme randkommunene i senderstrukturen.

– Vi glemmer vel noen ganger hvor nærme grensen faktisk er. Vi liker å si at IKEA ligger i Kristiansand, når den faktisk ligger i Lillesand, sier Mydland.

Gjennom samarbeid med Radio Kvinesdal og Radio Loland, i tillegg til eierskap i Radio Sør Lindesnes, har kanalen allerede god dekning i størsteparten av Vest-Agder.

Hør intervju med Ansvarlig Redaktør Tore Mydland her:
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar