Annonse

Q25 har lite igjen til kreditorer


Oversiktsbilde fra Quart 2006 (Arkivfoto: Pål Lomeland)

På onsdag er det klart for den første skiftesamlingen etter at Q25 meldte oppbud den 15. juli, to uker etter årets jubileumsfest på Odderøya. Men det er bare småpenger som kan fordeles til totalt 29 kreditorer.

Det ble som kjent bare solgt 6000 billetter totalt, noe som er 4000 mindre enn de hadde beregnet måtte bli solgt for at festivalen skulle gå i balanse økonomisk.

Advokat Bjørn Hübert Senum er bobestyrer og har gjennomgått alle verdier i boet og har kommet frem til at det er 14.133 kroner totalt, pluss verdien av aksjene i datterselskapet Q25 Quadradurmusivalen AS. Det er langt fra beløpet som kreves av totalt 29 kreditorer på drøye 770.000 kroner.

Totalt sett er det 3,4 millioner i gjeld i selskapet, deriblant lønnskrav på ansatte på snaue 289.000 kroner, artistskatt stipulert til rundt 685.000 kroner og et krav fra selskapet Mjas AS, som ikke har blitt meldt inn i boet.

Senum skriver i sin konkursinnberetning at bobehandlingen vil kunne avsluttes i løpet av 4-5 måneder avhengig av hvor lang tid lønnsgarantisakene vil ta.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer