KRS247.no

Henter værvarsel...

Protestfestivalen skal lugge litt

Tidligere fylkeslege Kristian Hagestad kommer nå med en uforbeholden støtteerklæring til Protestfestivalen og dens program for 2015. Han mener programmet i år er blant de beste han har sett i historien.

– Situasjonen festivalen nå er oppi, avspeiler at Protestfestivalen er noe for seg selv. Den passer ikke inn i de ordinære skuffene og boksene i det kulturbyråkratiske systemet i landet vårt, sier Hagestad til KRS247.

Hagestad har ved flere anledninger gjestet og bidratt på festivalen, kanskje mest kjent ble hans debatt med evangelisten Svein-Magne Pedersen. Han mener årets utgave av Protestfestivalen er sterkt.

– Jeg synes Protestfestivalens målsetning er mer aktuell enn noen gang. Når jeg ser på utkastet til programmet til høsten, ser jeg at det er et knallprogram som virkelig blir en verdig markering av 15-årsjubileet, fastslår Hagestad.

Han mener at festivalen skal være vanskelig å svelge for enkelte, og det skal sitte dypt for enkelte å godta hele festivalprogrammet hvert eneste år.

– Den dagen alle aksepterer Protestfestivalen og trykker den til sitt bryst er det fare på ferde.

Hør hele intervjuet her.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/210750850″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]