Annonse

Produksjonsbuss tok fyr


Illustrasjonsfoto: Google Maps

I dag morges begynte det å brenne i førerhuset til en såkalt OB-buss som var på vei til Kristiansand for å overføre dagens Start-kamp mot Viking for TV 2.

Brannen oppstod kl. 08:35 i dag morges og skjedde like etter at bussen hadde kommet til firefeltsveien på E18 like før avkjøringen til Bergmoen og Reddal når en kommer kjørende fra Lillesand-siden.  Sjåføren merket at det begynte å ryke ut av dasjbordet.

Da måtte sjåføren handle raskt og fikk kommet seg inn i en havarilomme og på 30 sekunder var hele førerhuset overtent.

– Det står bra til med sjåføren, som er på vei tilbake til Oslo, forteller kommunikasjonssjef Jan-Petter Dahl i TV 2 til Fædrelandsvennen.

Det er uklart hva som er årsaken til brannen, men ifølge Dahl skal de ha begynt å sprake, så kom røyken ut.

Verdien på en slik produksjonsbuss er rundt 25 millioner kroner og er utstyrt med kostbart og avansert teknisk utstyr. TV-kanalen har sendt en ny buss som vil komme litt senere enn planlagt som følge av hendelsen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer