KRS247.no

Henter værvarsel...

– Prisstigningen var som forventet

Boligprisene steg med en drøy prosent i Kristiansand. Alex Modahl fra Aktiv Eiendomsmegling mener boligprisveksten i Kristiansand den siste måneden er omtrent der han så for seg.

Alex Modahl. Foto: Pål Lomeland

Alex Modahl. Foto: Pål Lomeland

– Det stemmer godt overens med det vi opplever i hverdagen. Aktiviteten øker og markedet ser sunnere ut, forteller Modahl til Radio Sør.

Han mener folk i Kristiansand tar seg god tid før de bestemmer seg i boligmarkedet, og at presset i markedet blir moderat av den grunn.

– Jeg tror vi vil se en moderat prisstigning på boliger også her i Kristiansandsområdet.

I Kristiansand er omløpshastigheten på cirka 61 dager. Utenfor Kristiansand tar det lenger tid å selge boligen med cirka 90 dagers omløpshastighet.

– Vi ser at omløpshastigheten er blitt litt raskere i Kristiansand, men den er betydelig lenger enn i Bergen og Oslo. Der tar det henholdsvis 17 og 19 dager å selge en bolig, forteller Modahl.

Han mener det er sunt at det tar litt tid å selge en bolig, men at omløpshastigheten nok bør litt opp.

Hør hele intervjuet.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/194176734″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]