Annonse

– Prisstigningen var som forventet


Foto: Tor Erik Scrøder - www.kengurufoto.no

Boligprisene steg med en drøy prosent i Kristiansand. Alex Modahl fra Aktiv Eiendomsmegling mener boligprisveksten i Kristiansand den siste måneden er omtrent der han så for seg.

Alex Modahl. Foto: Pål Lomeland

Alex Modahl. Foto: Pål Lomeland

– Det stemmer godt overens med det vi opplever i hverdagen. Aktiviteten øker og markedet ser sunnere ut, forteller Modahl til Radio Sør.

Han mener folk i Kristiansand tar seg god tid før de bestemmer seg i boligmarkedet, og at presset i markedet blir moderat av den grunn.

– Jeg tror vi vil se en moderat prisstigning på boliger også her i Kristiansandsområdet.

I Kristiansand er omløpshastigheten på cirka 61 dager. Utenfor Kristiansand tar det lenger tid å selge boligen med cirka 90 dagers omløpshastighet.

– Vi ser at omløpshastigheten er blitt litt raskere i Kristiansand, men den er betydelig lenger enn i Bergen og Oslo. Der tar det henholdsvis 17 og 19 dager å selge en bolig, forteller Modahl.

Han mener det er sunt at det tar litt tid å selge en bolig, men at omløpshastigheten nok bør litt opp.

Hør hele intervjuet.

 
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar