Annonse

Postbil mot personbil i Øvrebø


Foto: Pål Lomeland

Ingen personer kom til skade da en lastebil fra Posten kolliderte med en personbil på riksvei 9 ved Øvrebø i ettermiddag.

Innsatsleder Tom Einar Gausdal tror ulykken skal ha skjedd i forbindelse med at personbilen skulle snu da vedkommende skulle kjøre ut av en busslomme.

– Lastebilen kom da nordfra og kjørte inn i siden på bilen, forteller innsatslederen til Fædrelandsvennen.

Det var klokken 16.15 i ettermiddag at operasjonssentralen kunde melde på Twitter om ulykken. Det oppstod store materielle skader på kjøretøyene, men begge sjåførene skal ha kommet seg fra hendelsen tilsynelatende uskadet.

Det lå noe oljesøl i veien og personbilen ble fraktet vekk fra stedet av Viking redningstjeneste en snau time etter ulykken. Lastebilen fra Posten står i grøfta like ved stedet og der ventes det på en tung bergingsbil for å frakte denne bort.

Det oppstod noe kø forbi ulykkesstedet som følge av ulykken og manuell dirigering frem til personbilen ble fjernet fra stedet.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer