Annonse

Politiloggen langfredag


Foto: Tor Erik Schrøder

En skikkelig travel kveld og natt for politiet med mye slåssing, krangling og bortvisninger.

18:39 måtte politiet gripe inn i en slåsskamp mellom to personer angående eierforholdet til en sykkel på Lund i Kristiansand.

19:50 fikk politiet inn melding om at en person har blitt tatt kvelerak på av en annen person i Markensgate.

22:07 fikk politiet inn melding om to personer som kranglet kraftig med vaktene på et utested i sentrum.

22:30 fikk politiet melding om tre personer i slåsskamp på Nedre Torv i sentrum. To av disse personene ble pågrepet av politiet i forbindelse med bråk på et utested i sentrum snaue halvtimen senere.

01:17 pågrep politiet en mann med stjålet bankkort i Markensgate. Han ble siden kjørt i arresten for å ha nektet å si hvem han var.

01:27 rykket politiet ut til et sted i Dronningensgate hvor en mann ble slått ned av to gjerningsmenn. Han ble kjørt til legevakt med kutt i kinn og hodet.

02:31 måtte politiet bortvise en person og kjøre en annen i fyllearresten for å ha kranglet ved et gatekjøkken i Dronningens gate.

02:49 måtte politiet bortvise nok en person for å ha laget bråk ved det samme gatekjøkkenet i Dronningens.

03:05 fikk politiet inn en melding om en mann som skal ha blitt slått ned og knekt nesa. Han ville selv oppsøke legevakten.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer