Annonse

Politiloggen: Dette skjedde i natt


Arkivfoto: Pål Lomeland

Redningsaksjon i Otra, overstadig beruselse, festbråk og slåssing. Politiet i Kristiansand hadde mye å henge fingrene i natt til 8. mars.

05.05: To personer stakk fra en bil da politiet forøkte å kontrollere den på Vigeland. Begge ble pågrepet, og var ruset.  Den ene ble funnet med skader etter å ha falt eller hoppet ned fra en murkant. Han ble kjørt til sykehus.

02.38: En beruset mann i Vågsbygd hadde mistet nøkler og kunne ikke gjøre rede for seg. Han endte opp i arresten.

02.22: Det ble ampert mellom en taxisjåfør og en kunde med knuffing og trusler. Bakgrunnen var uenighet om regningen. Saken ikke anmeldt.

02.21 Nødetatene rykket ut etter melding om at flere hadde hoppet i elva fra Gamle Lundsbrua. Det var ei  somjente hadde hoppet, og en gutt hadde hoppet etter og reddet henne opp. Begge var nedkjølte og ble kjørt til sykehus. Brannbåt og redningskøyte lyste i området og fikk avkreftet at flere personer var havnet i elva. Aksjonen avblåst etter dette.

01.16: En hissig beruset mann tatt inn fra et utested og anmeldt for ordensforstyrrelse.

00.09. En mann (19) anmeldes for bruk av forfalsket id-papirer.

23.17: Politiet rykket ut etter melding om mann som laget trøbbel og bråk på en privatfest i Vennesla. De fjernet en 24-åring fra stedet.

22.22: Melding slagsmål ved gatekjøkken i Vestre Strandgate. Da politiet kom til, var ingen å se.

22.00:  Politiet måtte rykke ut til Hånes kirke i Kristiansand lørdag kveld. Ved kirka var det bråk og amper stemning. Det meldes om mange berusede personer. To jenter ble tatt med til politistasjonen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar