KRS247.no

Henter værvarsel...

Politiloggen: Dette skjedde i natt

Redningsaksjon i Otra, overstadig beruselse, festbråk og slåssing. Politiet i Kristiansand hadde mye å henge fingrene i natt til 8. mars.

05.05: To personer stakk fra en bil da politiet forøkte å kontrollere den på Vigeland. Begge ble pågrepet, og var ruset.  Den ene ble funnet med skader etter å ha falt eller hoppet ned fra en murkant. Han ble kjørt til sykehus.

02.38: En beruset mann i Vågsbygd hadde mistet nøkler og kunne ikke gjøre rede for seg. Han endte opp i arresten.

02.22: Det ble ampert mellom en taxisjåfør og en kunde med knuffing og trusler. Bakgrunnen var uenighet om regningen. Saken ikke anmeldt.

02.21 Nødetatene rykket ut etter melding om at flere hadde hoppet i elva fra Gamle Lundsbrua. Det var ei  somjente hadde hoppet, og en gutt hadde hoppet etter og reddet henne opp. Begge var nedkjølte og ble kjørt til sykehus. Brannbåt og redningskøyte lyste i området og fikk avkreftet at flere personer var havnet i elva. Aksjonen avblåst etter dette.

01.16: En hissig beruset mann tatt inn fra et utested og anmeldt for ordensforstyrrelse.

00.09. En mann (19) anmeldes for bruk av forfalsket id-papirer.

23.17: Politiet rykket ut etter melding om mann som laget trøbbel og bråk på en privatfest i Vennesla. De fjernet en 24-åring fra stedet.

22.22: Melding slagsmål ved gatekjøkken i Vestre Strandgate. Da politiet kom til, var ingen å se.

22.00:  Politiet måtte rykke ut til Hånes kirke i Kristiansand lørdag kveld. Ved kirka var det bråk og amper stemning. Det meldes om mange berusede personer. To jenter ble tatt med til politistasjonen.