KRS247.no

Henter værvarsel...

Politiloggen 9. mai

Det ble en travel natt for politiet med ikke bare de vanlige bortvisningene som det alltid blir på lørdagskvelden, natten inneholdt også våpenbeslag og behandling av en knivstukket person. Dette er hva operasjonsleder Per Kristian Klausen skrev i politiloggen i natt.

00:16 måtte politiet bortvise en 33 år gammel som kranglet og dyttet til en dørvakt i sentrum.

01:04 ble en annen mann bortvist fra sentrum for å ikke ha godtatt at han ble nektet adgang til et utested.

01:23 kom politiet over en knivstukket person på fortauet på Lund i Kristiansand. Han ble kjørt til akuttmottaket. Ifølge operasjonslederen fire timer senere er han nå innlagt til observasjon på sykehuset med en skade som ikke kan kalles alvorlig. Men politiet vil etterforske saken videre.

01:43 ble det ampert utenfor et utested i Dronningensgate. Der ble en person bortvist fra sentrum, mens en 22 år gammel mann ble arrestert for å ha kommet med trusler.

02:05 ble en 33 år gammel mann i Vennesla sendt i arresten for ulemping av politiet. Han ble også anmeldt for å ikke etterkommet politiets pålegg om å holde seg borte fra sentrum.

03:18 ble en ruset 54 år gammel mann satt i arresten for å ha blitt pågrepet i besittelse av noe narkotika, en øks og en kniv.

04:35 måtte politiet pågripe en 20 år gammel mann som endte taxituren sin på Tveit ved å fyre av noen skudd fra en softgun mot taxisjåføren og bilen hans. De satte ham i arresten og beslagla våpenet, mens taxisjåføren har blitt tatt hånd om av taxi-selskapet.