Annonse

Politiloggen 31. januar


Arkivfoto: Pål Lomeland

På den siste dagen i januar kunne operasjonsleder melde om nok av ting som politiet måtte gripe inn i. Deriblant en arrestasjon for legemsfornærmelse.

23:06 rykket politiet ut til en adresse på Eg for å roe ned en fest som kom ut av kontroll.

23:14 ble en person pågrepet for tyveri fra en bensinstasjon i sentrum.

23:23 fikk politiet melding fra et utested i Markens gate om en beruset mann. Han ble da sendt i fyllearresten.

00:55 fikk politiet inn en klage på høy musikk fra en fest i Skuteveien, men politiet hadde ikke muligheten til å rykke ut på grunn av kapasitetsproblemer.

00:57 fikk politiet nok en klage på høy musikk, denne gangen fra en fest i Oddernesveien. Men heller ikke der hadde politiet muligheten til å rykke ut.

01:11 fikk politiet melding om bråk i fra et utested i Tollbodgata. Der ble en kvinne arrestert for legemsfornærmelse og en mann ble satt i arresten for å ha nektet å høre på politiet.

02:30 fikk politiet melding om en beruset gjest som har slått til en vakt på et hotell i Vestre Strandgate. De arresterte mannen som ble anmeldt for ordensforstyrrelse.

03:01 avsluttet politiet en fest i Arenfeldtsveien på grunn av klage på høy musikk.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar