Annonse

Politiloggen 23. januar


Arkivfoto: Pål Lomeland

Trær i veien i Vennesla, noe festbråk og bortvisninger. En ganske rolig kveld og natt for politiet.

21:44 fikk politiet melding om en full mann ved et utested i sentrum av Kristiansand. Han ble kjørt hjem.

23:21 måtte politiet kjøre ut til en adresse i Vågsbygd for å roe ned lydnivået fra en fest.

23:40 fikk politiet melding om bråk på en fest i Vennesla, en person ble tatt med av politiet for å ha nektet å etterkomme pålegg fra lovens lange arm.

23:44 fikk politiet melding om bråk på en annen fest, denne gangen i sentrum av Kristiansand hvor en person ble bortvist fra sentrum resten av natten.

23:56 fikk politiet melding om et tre som hadde falt over veien mellom Grovane og Samkom i Vennesla. Veitrafikksentralen ble varslet.

02:14 var det en annen bråkete person ved et utested i Kristiansand om ble bragt med av politiet for å ikke ha villet etterkomme pålegg.

02:57 fikk politiet melding om et nytt tre som hadde falt over veien. Denne gangen Drivenesvegen i Vennesla og veitrafikksentralen ble varslet.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar