Annonse

Politiloggen mandag 19. januar


Arkivfoto: Pål Lomeland

Bilulykker på de glatte veiene, fulle menn og en dramatisk politijakt er noe av det politiet har hatt å stri med i løpet av natta. 

23:07 – Søgne. Bil av veien og blir påkjørt av politibil etter en politijakt. Les mer her

22:01 – Hægeland kommer det melding om en trafikkulykke. Enslig bil av veien. Ingen alvorlige skader.

21:49 – Kristiansand blir en 21 år gammel mann pågrepet av politiet og anmeldt for trusler. En 21 år gammel kvinne blir kjørt til legevakt for sjekk.

20:44 – Kristiansand kommer det melding om en beruset og bråkete person fra et utested i sentrum. En 31 år gammel mann blir innbragt til arrest og anmeldt for ordensforstyrrelser.

18:30 – Søgne kommer det melding om en trafikkulykke på Repstadveien. En bil har kjørt opp på autovernet. Bilføreren ble sjekket av lege og var uskadet.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar