Annonse

Politiloggen 13. februar


Foto: Pål Lomeland

Fredag den 13. ble en ganske travel kveld for politiet, som i tillegg til ulmebrannen i Odderheisløyfen, også hadde ifølge operasjonsleder Ingrid Mæhre dette å ta tak i.

23:11 fikk politiet inn en melding om klager på fest fra en barnehage. Da lovens lange arm kom til stedet, var festen i ferd med å bli avsluttet.

01:08 fikk politiet inn melding om at det var noen personer som gikk og sjekket dører på katedralskolen på Gimle. Da politiet kom til stedet, pågrep de to personer hvor en av dem var i besittelse av et elektrovåpen.

01:19 ble en person bortvist fra sentrum i Kristiansand etter å ha laget bråk.

01:20 ble to personer tatt med mindre mengder narkotika i sentrum av Kristiansand.

01:37 måtte politiet rykke ut for å stoppe en krangel mellom en taxisjåfør og en kunde. Da politiet kom til stedet, hadde krangelen utviklet seg til håndgemeng.

01:42 ble en person skallet ned i sentrum av Kristiansand og gjerningspersonen skal ha løpt fra stedet, men politiet vet hvem han er.

01:52 ble en person satt i arresten for å ha laget bråk på et utested og vært voldelig mot politiet.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar