Annonse

Politiloggen 10. april


Foto: Tor Erik Schrøder

Promillekjøring, innbruddsforsøk, narkotikabruk og bråk var bare noe av det som operasjonsleder Jon Kvitne skrev i politiloggen natt til lørdag.

00:19 ble en person brakt inn fra Bystranda hvor han hadde forsøkt å ta seg inn i en leilighet. Ifølge politet skal denne personen være fremmed for vedkommende som bor i den aktuelle leiligheten.

00:44 ble en 24 år gammel mann pågrepet i Tollbodgata med en stjålet sykkel og en mindre mengde hasj.

01:03 ble en 27 år gammel mann pågrepet mistenkt for promillekjøring i Rådhusgata.

01:25 fikk politiet melding om slagsmål på et utested i Tollbodgata. Der ble en 19 år gammel mann innbragt og anmeldt for å ha startet bråket.

01:55 ble en 22 år gammel mann bortvist fra sentrum etter å ha blandet seg inn i det politiet holdt på med i Tollbodgata.

02:21 ble en 21 år gammel kvinne pågrepet mistenkt for å ha kjørt bil uten gyldig førerkort og i ruspåvirket tilstand i Tordenskjoldsgate.

02:37 ble en 21 år gammel kvinne og en 41 år gammel mann innbrakt etter å ha laget bråk på et gatekjøkken i sentrum.

02:51 ble en 41 år gammel mann pågrepet for promillekjøring etter å ha vært involvert i et mindre trafikkuhell som kun forårsaket materielle skader.

02:59 ble en 58 år gammel mann pågrepet i Markensgate for bruk av narkotika.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer