Annonse

Politiet mener savnet 26-åring er i live


(Foto: Pål Lomeland)

Politiet har valgt å avslutte alle videre søk etter den savnede Anna Lisa Halvorsen. De mener de har klare bevis for at hun er i live og befinner seg i en annen del av landet.

Lensmann i Vennesla og Iveland, John Tomas Homme, sier til Fædrelandsvennen at politiet via vitneforklaringer, mobildata og bank-data har bevis for at 26-åringen har vært i live et annet sted i landet fredag/lørdag.

Etterforskningslederen vil ikke gå ut med yyterligere informasjon .

– Vi går nå ut med en landsomfattende savnet-melding. Vi har jo ikke funnet henne ennå. Derfor er ikke saken avsluttet, sier Homme til avisen.

Tvedestrandsposten kunne mandag melde at en privatperson hadde gjort en obesrvasjon av den savnede på Vegårshei stasjon fredag ettermiddag. Halvorsen flyttet fra Vegårshei for cirka ett år siden. Da hadde hun bodd på Vegårshei i om lag fire år.

Tidligere i dag sa Homme til KRS247 at politiet har ikke noe leteaksjon pågående på Vegårshei i forhold til dette tipset.

Søket etter den savnede har pågått siden lørdag ettermiddag. Frivillige, familie, sivilforsvaret, Røde Kors, roverspeider, brannvesenet og politiet har vært engasjert i leteaksjonen som nå er avsluttet.

– Ingenting tyder nå på at det blir noe mer operativt i denne saken i Vennesla, sier Homme til Fædrelandsvennen.

 
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer