Annonse

Politiet frikjent i skyteepisoden på Gatnerløkka


Foto: Alf Otto Fagermo

Spesialenheten for politisaker mener de to polititjenestemennene som avfyrte totalt 17 skudd mot den 35 år gamle mannen som ble skutt og drept ved Gartnerløkka i november i fjor, handlet i nødverge.

«Spesialenheten anser det ikke å være bevismessige grunner for at tjenestemennene skulle forholdt seg annerledes og at det var unødvendig og uforsvarlig, og derfor straffbart, å skyte mot X i bilen. X måtte i det han kjørte avgårde fortsatt anses å være til alvorlig fare for politi og andre.»

Dette er noe av det som står i rapporten som blant annet NRK Sørlandet har gjengitt. I et halvt år har spesialenheten drevet med etterforskning etter hendelsen der en 35 år gammel familiefar fra Vennesla ble skutt og drept etter en skyteepisode natt til søndag 27. november i fjor.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer