Annonse

– Plutselig satt jeg der


Magne Kristiansen. | Foto: Glenn Th. Faannessen

Avtrådt styreleder i Start, Magne Kristiansen, kom baklengs inn i styreledervervet i Start. Ernst Ravnaas skulle inn som styreleder og Kristiansen inn som vanlig styremedlem, men så ble Kristiansen en del av en redningsaksjon sommeren 2009.

– Så endte det opp med at jeg ble del av en redningsaksjon der Vidar Robstad, Svein Erik Halvorsen, Cultiva og meg selv ble med. Plutselig satt jeg der og hadde en eierpost og ble styreleder. Så har egentlig det ene tatt det andre, forteller Kristiansen til KRS247.

Hans innsats i Start blir av flere i klubben nevnt som uvurderlig. Han ble sittende som både styreleder og daglig leder i klubben da Sveinung Hovstad ga seg, og det var en krevende – men spennende – periode for Kristiansen.

– På en måte var det det mest spennende. Da satt jeg i det daglige og jobbet med utrolig mye mange flotte folk og kom på innsiden på en helt annen måte enn det du gjør som styreleder, sier Kristiansen.

Han hadde ting som skjedde på shippingfronten også, men han klarte å rydde mye plass til klubben. Han ser nå på den perioden som litt i overkant når han tenker på arbeidsmengden. Han ser positivt på fremtiden, både for klubben og seg selv. Nå skal det trappes ned i arbeidsmengden, selv om shipping skal ta en større del i livet hans.

Hør hele intervjuet.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer