Annonse

Planlegger tilsyn etter knivdrap


Arkivfoto: Tor Erik Schrøder - www.kengurufoto.no

Fylkesmannen i Aust- og Vest-Agder har satt sammen et tilsynsteam med representanter fra Helse- og sosialavdelingen og Utdanning- og barnevernsavdelingen. Tilsynsteamet ledes av Fylkeslege Anne-Sofie Syvertsen, og teamet vil også få bistand fra Statens helsetilsyn.

Dette startes etter knivdrapet på Sørlandssenteret der en 15 år gammel jente knivstakk Marie Skuland (17) til døde og en 23 år gammel kvinne som i forrige uke ble utskrevet av sykehuset.

Ifølge Fylkesmannen er hovedmålet læring og kvalitetsforbedring og i følge pressemeldingen vil gruppen ha fokus på faglighet, samhandling og brukermedvirkning i undersøkelsene.

Fylkesmannen ønsker å «snu på alle steiner» og har så langt opplevd en utstrakt velvilje til å opplyse saken.

Arbeidet skal etter planen være ferdig innen nyttår og en rapport skal være klar i løpet av januar 2018.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer