Annonse

Planlegger aldri noe før slike møter


Robert Mellom Bakkarogberg FOTO: Glenn Th. Faannessen

Robert Mellom Bakkarogberg ble landskjent da han vant rettsaken mot Søgne kommune, og ble tilkjent erstatning for flere år med mobbing. Når han skal møte statsministeren og andre eksperter på mobbing, planlegger han fint lite på forhånd.

– Det er nok en blanding av to ting. Det ene er at som mobbeoffer lærer man fort at det nytter ikke å planlegge. Mobberne finner noe å ta deg på uansett. Dog er nok den største grunnen at jeg har blitt så skuffa over meg sjøl så mange ganger fordi jeg ikke klarer å følge opp de planene jeg legger, forteller Bakkarogberg til KRS24.no.

Han er ikke så glad i å hverken reise eller å være langt borte hjemmefra. Nå som han er fulltidspappa for ei lita jente, så begynner det endelig å synke inn noen rutiner i livet.

Hør hele intervjuet med Robert her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar