KRS247.no

Henter værvarsel...

Pilotstreiken kan trappes opp ytterligere

Dersom partene ikke blir enige i løpet av dagen, trappes pilotstreiken i Norwegian ytterligere opp. Dette vil ramme all trafikk i regi flyselskapet i Skandinavia – også Kjevik lufthavn.

Norwegians morgenflyvning fra Kjevik til Oslo klokken 07 i dag ble innstilt som følge av streiken blant selskapets piloter. 70 piloter ble tatt ut i streik på lørdag, og 650 piloter står klare til å streike fra og med i morgen hvis partene ikke blir enige i løpet av dagen.

Kommunikasjonssjef i Parat, Arve Sigmundstad. Foto: Parat

Kommunikasjonssjef i Parat, Arve Sigmundstad. Foto: Parat

Dette vil også ramme passasjerer til og fra Kjevik. Norwegians drift i Skandinavia vil bli sterkt rammet. Det tror kommunikasjonssjef i Parat, Arve Sigmundstad.

– Jeg skal ikke si at det ikke vil gå noen fly, for det vet bare selskapet. Vi ser dog ikke for oss at det vil være utstrakt flyvirksomhet i Skandinavia om streiken trappes opp, sier Sigmundstad.

Han er klar på at Parats medlemmer er forberedt på at streiken varer så lenge den må vare.

Hør intervjuet her.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/193978107″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]