Annonse

Pilotstreiken kan trappes opp ytterligere


Fotomontasje: Airbus

Dersom partene ikke blir enige i løpet av dagen, trappes pilotstreiken i Norwegian ytterligere opp. Dette vil ramme all trafikk i regi flyselskapet i Skandinavia – også Kjevik lufthavn.

Norwegians morgenflyvning fra Kjevik til Oslo klokken 07 i dag ble innstilt som følge av streiken blant selskapets piloter. 70 piloter ble tatt ut i streik på lørdag, og 650 piloter står klare til å streike fra og med i morgen hvis partene ikke blir enige i løpet av dagen.

Kommunikasjonssjef i Parat, Arve Sigmundstad. Foto: Parat

Kommunikasjonssjef i Parat, Arve Sigmundstad. Foto: Parat

Dette vil også ramme passasjerer til og fra Kjevik. Norwegians drift i Skandinavia vil bli sterkt rammet. Det tror kommunikasjonssjef i Parat, Arve Sigmundstad.

– Jeg skal ikke si at det ikke vil gå noen fly, for det vet bare selskapet. Vi ser dog ikke for oss at det vil være utstrakt flyvirksomhet i Skandinavia om streiken trappes opp, sier Sigmundstad.

Han er klar på at Parats medlemmer er forberedt på at streiken varer så lenge den må vare.

Hør intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar